Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken.

Bach Rescue Spray 20 ml.

Leverbaar met 2 tot 4 werkdagen Bach Rescue Spray 20 ml.

Bach Rescue Spray 20 ml.

Bij (acute) stressituaties.

Geschikt voor:
Kat, Hond, Paard, Pony, Vogel

Samenstelling:
Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.

Indicatie(s): 
Situaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als huisdieren hevig schrikken of in paniek raken. Het helpt het dier rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl het dier wel alert blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden.

Eigenschappen per ingrediënt:
Bach Rescue is een 100% natuurlijke antistress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als huisdieren hevig schrikken of in paniek raken. Het helpt het dier rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl het dier wel alert blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatieof voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden. Echter, als de onrust voorbij is, is het voor de langere termijn beter om een individuele mix van Bach Flower Remedies voor het dier te maken. Het systeem van de 38 verschillende Bach Flower Remedies zorgt dan voor het aanpakken van de diepere oorzaken van de onevenwichtigheden.

Kenmerken:
is eenvoudig in gebruik en kan op diverse manieren worden toegediend (in de bek/ op de neus/ poten, klauwen of oren/ aan het drinkwater toe te voegen of door het voer van de dieren mengen)

kent geen bijwerkingen

is niet verslavend

belemmert de werking van andere geneesmiddelen niet

heeft weinig advisering nodig

 
Dosering en toepassing:  
De remedies toevoegen aan het drinkwater of mengen door het voer van de dieren. De dosering is twee druppels van iedere geselecteerde remedie (vier van Bach Rescue of 2 keer sprayen) per bak. Grotere dieren, zoals paarden, vijf druppels van iedere geselecteerde remedie en tien van Bach Rescue (of 5 keer sprayen) in hun drinkwater of voer. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de remedies dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval een mengflesje gebruiken. Dit doet u door twee druppels van iedere gekozen remedie (en vier van Bach Rescue of 2 keer sprayen) toe te voegen aan een 30 ml. mengflesje gevuld met bronwater. Hiervan minimaal vier keer per dag vier druppels. De dosering uit een mengflesje is hetzelfde voor grote en kleine dieren.

De dosering uit het mengflesje kan op verschillende manieren worden toegediend, bijvoorbeeld: 

• direct in de mond of bek 

• op de neus druppelen, zodat het dier het eraf likt 

• de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: TIJ-Bach Rescue
  • Spaarpunten: 3
  • Beschikbaarheid: Leverbaar met 2 tot 4 werkdagen
  • €18,50
  • Excl. BTW: €15,29

   Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

   Gratis verzending boven €50,- tot 30 kilo

   Telefonisch bereikbaar van ma. t/m zat. 09.00 tot 17:00 uur.

   Gratis advies van vakbekwame dierenliefhebbers

De waardering van www.degooisediersuper.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 1380 reviews.